De Belgische Notarissen lanceren IZIMI, een gratis digitale kluis voor het 100 % veilig beheer van al uw belangrijke documenten en bezittingen en voor de gemoedsrust van u en uw naasten. Vanaf de eerste ingebruikname van uw digitale kluis vindt u er direct ook alle door u ondertekende akten terug.

Digitale kluis

Met de lancering van IZIMI zetten de Belgische notarissen, na onder meer het online verkoopplatform Biddit, een nieuwe stap in de digitalisering en in het optimaliseren van de dienstverlening aan de burger.

IZIMI is in de eerste plaats een persoonlijke, digitale kluis waarin de burger centraal en overzichtelijk alle vertrouwelijke documenten kan bewaren over zichzelf en zijn bezittingen: paspoorten, diploma’s, documenten over de aankoop, de lening of de verzekering van de woning, een huwelijkscontract, waardepapieren, enzovoort…

Het platform is uitermate gebruiksvriendelijk. Wie zich aanmeldt, kan de persoonlijke documenten ordenen volgens een voorgesteld stramien. Wie zijn documenten op een andere manier wil ordenen, zal dat weldra ook volgens zijn eigen inzichten kunnen doen.